Bogholderi

Ønsker du at få frigjort ressourcer, men samtidig bevare det fulde overblik over den økonomiske situation i virksomheden, tilbyder vi hos Business Supporting den rette løsning inden for bogholderi.

Vores tilgang til bogholderi er, at det er vigtigt altid at kende virksomhedens økonomiske status måned for måned, uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller et større foretagende med mange ansatte. Derfor sørger vi for at skabe effektivitet og gennemsigtighed, når vi hjælper med styringen af dit bogholderi.

Læs mere om vores økonomistyring.

Du kan også læse mere om hjælp til regnskab.

Har din virksomhed brug for bogholderi?

Vi sørger for afstemning, debitoropfølgning, bogføring samt periodebalancer mv. Vi er med den rette bogføringshjælp klar til at give din virksomhed den sparring og rådgivning vedrørende dit bogholderi, der gør, at du kan fokusere på din virksomheds kerneopgaver.

Vi kan både tilbyde at varetage hele bogholderiet eller blot nogle mindre dele af det, så du stadig er inde over. Det er helt op til dine ønsker og behov, hvordan vi skal sammensætte en pakke, der hjælper dig med netop dine bogholderiopgaver.

Du kan få mere information om os som din bogholder her.

Læs mere om bogføring København

Ønsker du at bevare fokus på den daglige drift og ikke mindst at frigøre mest muligt overskud til dine kunder, så kontakt os hos Business Supporting for hjælp til at udføre bogholderiopgaverne.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms