Regnskab

Hjælp til regnskab giver flere ressourcer

Driver du en virksomhed, har du sikkert nok at se til i hverdagen. Derfor tilbyder Business Supporting hjælp til regnskab, der frigør ressourcer, du kan bruge på at drive din forretning på bedste måde.

Med vores regnskabsstyring får du det fulde overblik over de økonomiske realiteter i din virksomhed. Vi sørger nemlig for at skabe effektivitet og gennemsigtighed, når vi hjælper med at styre dit virksomhedsregnskab.

Brug for et økonomisystem til jeres regnskab?

Business Supporting har den tilgang til regnskab, at du som virksomhedsejer altid er nødt til at kende din virksomheds økonomiske status. Dette princip fastholder vi, uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed eller et større foretagende med mange ansatte. Derfor sørger vi for at skabe effektivitet og gennemsigtighed, når vi hjælper med styringen af dit regnskab.

Vi klarer også din virksomheds momsindberetning.

Få den hjælp til regnskab du ønsker

Vi kan både tilbyde at varetage hele dit regnskab eller blot mindre dele af det, så du stadig er inde over. Det er helt op til dine ønsker og behov, hvordan vi skal sammensætte en pakke, der opfylder dine ønsker om hjælp til regnskab.

Få mere information om vores hjælp til regnskab.

Ønsker du regnskabsstyring, der giver dig fokus på den daglige drift og ikke mindst overskud til dine kunder, så kontakt Business Supporting.

Læs mere om bogføring København

Ring på telefon 35245410 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed fremad.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms