Økonomisystem

Få hjælp til økonomisystemer

Et økonomisystem er hjertet i din virksomhed og nøglen til en sund økonomi. Har I brug for at holde styr på jeres virksomheds økonomi, budget og regnskab? Business Supporting hjælper jer med at gøre tingene nemmere for jer.

Vi har stor ekspertise og erfaring som bogholder - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Stor erfaring med økonomisystemer

Hos Business Supporting har vi stor erfaring med at håndtere forskellige økonomisystemer, og vi står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder hjælp til økonomisystemerne Dynamics C5, e-conomic og DentalSuite. Netop vores erfaring gør, at dine bogholderiopgaver udføres så præcist og korrekt som muligt. Og så kan vi også tilpasse os andre it-systemer, hvis dette skulle blive aktuelt.

Øg jeres indtjening med et økonomisystem

Med vores hjælp får alle parter adgang til økonomisystemet via en webbaseret løsning. Det skaber et effektivt samarbejde mellem virksomhedens ledelse, bogholder og revisor. Det betyder blandt andet, at I får mere styr på virksomhedens drift og udvikling, kan forbedre jeres indtjening og få bedre kontrol og styr på de administrative opgaver.

Så ønsker I hjælp til hvordan I kan optimere jeres virksomhed?

Kontakt Business Supporting på telefon 35 24 54 10 eller på bs@busu.dk for mere information. Vi sidder klar til at yde den helt rette hjælp til jeres økonomisystem.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms