Ønsker du regnskabsassistance så kontakt Business Supporting - vi laver bogføring København.

Bogføring København

Ønsker du at få frigjort ressourcer, men samtidig bibeholde et totalt overblik over din virksomheds økonomiske situation? Hos Business Supporting tilbyder vi den rette løsning inden for bogholderi

Det er ifølge bogføringslovens bestemmelser en pligt, at alle erhvervsdrivende virksomheder skal foretage bogføring. Dog er det op til den enkelte virksomhed, om det skal foregå internt eller om håndteringen skal outsources.

Vi klarer din bogføring København

Er du på udkig efter et kompetent bogføringsfirma, der kan hjælpe dig med dit bogholderi? Så er Business Supporting din bogholder København.

Vi tilbyder at varetage hele bogholderiet eller blot nogle mindre dele af det. Ligegyldig hvilken løsning du vælger, sørger vi for, at du er involveret i den økonomiske situation. Det er op til dine behov og ønsker, hvordan vi sammensætter en holdbar løsning.

Vi varetager afstemning, bogføring, debitopfølgning samt periodebalancer mv. Vi er den rette bogføringshjælp, der har kompetencerne til at give din virksomhed den sparring og vejledning i henhold til bogholderiet, således du og dine medarbejdere kan fokusere hundred procent på virksomhedens kerneopgaver.

Hvad kan du forvente af bogholderi København

Er du blandt de virksomhedsejere, som er træt af at bruge aftenerne og weekenderne på regnskaber og bogholderi? Så lad os hjælpe dig. Vi håndterer det økonomiske besvær og sikrer, at bogholderiet er ført ajour.

Vi har mange års erfaring inden for bogføringsfaget og har gennem tiden assisteret mange forskellige virksomheder med både store og mindre opgaver. Derfor kan du forvente nogle erfarne og kompetente samarbejdspartnere, hvis du vælger os som dine bogholdere.

Har du brug for et eksternt bogholderi i enten en kort eller længere periode, kan Business Supporting assistere dig og din virksomhed. Kontakt os på telefon +45 35 24 54 10 eller på e-mail bs€busu.dk og hør mere.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring 490,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn 650,- kr. ekskl. moms

S