Regnskabsprogram

Business Supporting ApS er klar til at hjælpe

Hos Business Supporting ApS er vi klar til at hjælpe med bogføringen i din virksomhed via vores online regnskabsprogram E-conomics. Udover at holde styr på dit drifts- og momsregnskab, tilbyder vi også support og hjælp til regnskabsprogram.

E-conomics regnskabsprogram

Regnskabsprogrammet E-conomics giver dig et optimalt overblik over regnskaberne, og sikrer, at du til enhver tid har bogføringen i orden. E-conomic er Europas mest succesrige, online bogførings- og regnskabsprogram med mere end 70.000 brugere i Danmark. Du har nu mulighed for at afprøve programmet gratis i 14 dage. Læs mere om E-conomic her.

Din effektive samarbejdspartner

Business Supporting kan hjælpe dig uanset størrelsen på din virksomhed. Vi råder over forskellige kompetencer og ressourcer inden for bogholderi og regnskab. Vores pålidelige online værktøjer og bogføring i regnskabsprogrammet E-conomics, sikrer dig et effektivt samarbejde mellem din virksomhed, bogholderi og revisor. Søger du en samlet større løsning, tilkalder vi gerne ekstra ressourcer ind til opgaven. Vi tilbyder fordelagtige priser og forskellige samarbejdsaftaler.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller generel rådgivning på telefon +45 35 24 54 10 eller mail: bs@busu.dk 

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms