Regnskabsassistance

Søger du hjælp til regnskabet, står Business Supporting ApS klar til at hjælpe med momsregnskab, online regnskab og regnsskabsprogram.

Brug for regnskabsassistance til momsregskabet?

Business Supporting tilbyder regnskabshjælp og kan hjælpe dig uanset størrelsen på din virksomhed. Vi hjælper dig med at have styr på økonomien, så du kan fokusere på dine kerneområder.

Få mere information om vores serviceprodukter inden for bogføring København.

Vi råder over forskellige kompetencer og ressourcer inden for regnskab. Via vores online redskaber kan vi sikre dig et effektivt samarbejde mellem din virksomhed, bogholderi og revisor. Søger du en samlet større løsning, tilkalder vi gerne ekstra ressourcer ind til opgaven. Vi tilbyder fordelagtige priser og forskellige samarbejdsaftaler. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig her.

Læs mere om vores regnskabsprogram.

Online regnskabsprogram

Business Supporting tilbyder regnskab gennem e-conomic, der er et online regnskabsprogram. Det giver et optimalt overblik over regnskaberne, og sikrer, at du har økonomien i orden. E-conomic er Europas mest succesfulde, online regnskabsprogram og har mere end 70.000 brugere i Danmark. Du har nu mulighed for at afprøve programmet gratis i 14 dage. Læs mere om E-conomic her.

Som bogholder holder vi styr på debit og kredit i din virksomhed. Vi har mange års erfaring med bogholderi og herunder blandt andet moms indberetning København.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller generel rådgivning på telefon +45 35 24 54 10 eller mail: bs@busu.dk.

Vi hjælper også med personaleadministration.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms