Bogføringshjælp

Få professionel hjælp med dit bogholderi

Bogholderen er den, der holder styr på bogholderiet, så du kan bruge tiden på at udvikle virksomheden i den rigtige retning. Ejer du en mindre virksomhed, kan det dog være en bekostelig affære at skulle have en bogholder på lønningslisten.

Derfor tilbyder Business Supporting den helt perfekte hjælp til bogføring. Dermed får du det fulde overblik over alle detaljerne i firmaets økonomi. Vores bogføringshjælp omfatter blandt andet afstemning, periodebalancer og debitoropfølgning. Vi tilbyder kort sagt den sparring og rådgivning omkring bogføring, der frigiver resurser til netop det, dit firma er sat i verden for at koncentrere sig om.

Bogføringshjælp København

Business Supporting holder til i hjertet af København. Herfra hjælper vi virksomheder i alle størrelser med at holde orden på deres bogholderi. Vi tilbyder både den store pakke, hvor vi tager os af hele dit bogholderi eller den mindre, hvor du selv er inde over regnskaberne. Alt arbejde udføres med moderne bogføringsprogrammer, der betyder, at vi også kan hjælpe din virksomhed online.

Vi kan altså holde et vågent øje med dine regnskaber, uden at du skal afsætte kontorplads til vores medarbejdere.

Så ønsker du fast bogføringshjælp til alle opgaver inden for bogføring, regnskab og økonomistyring, så kontakt Business Supporting og hør mere eller få et uforpligtende tilbud.

Business Supporting træffes på telefon 35 24 54 10, hvor vi sidder klar til at give jer den helt rette hjælp med styring af jeres bogføring

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Indtast navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Timepriser

Almindelig bogføring

525,- kr. ekskl. moms

Oprettelse, udvikling, løn

675,- kr. ekskl. moms

Klargøring til årsrapport

750,- kr. ekskl. moms